4 Березня, 2025
Торт “Вишиванка” з вишнями: простенький, перевірений рецепт від української господині

Торт “Вишиванка” з вишнями: простенький, перевірений рецепт від української господині

Перегорнула свого старенького записничка тай спекла вишиванку , любимо ми цей тортик ,років з 20 печу вже його .

Продукти:

  1. Тісто.

150 гр. маргарину.
250 гр. масла.
1 ст цукру.
1 ст. сметани.
2 ч. л. амонію (погасити в сметані).

3 яйця.
4 скл. борошна замісити розділити на 4 частини.
2.Тісто.

250 гр. маргарину.
2 жовтки.
100 гр сметани .
2ч. л. амонію (погасити в сметані).
2 ст л. какао.
Борошна стільки щоб замісити густе тісто , поділити на 4 частини і в морозилку .
Приготування:

Тісто має добре захолонути так щоб можна було терти на тертку .

Пів літри вишень в свому  соку.

Берем біле тісто розкачуєм на протвінь , розмір 23-26.

На біле тісто кладем вишні, по вишнях ,горішки ,тоді берем тісто з какао з морозилки і тремо по горішках на тертку.

Випікаємо хв 20 до сухої шпажки ,і так 4 коржі.

Коли коржі захолонуть перемазуєм згущенкою по білому коржі .

Виходить 2 тортики.

Автор чудового рецепту – Роза Бойчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *