4 Березня, 2025
Соковитий салат без майонезу “Фаворит”: усі інгредієнти чудово доповнюють один одного

Соковитий салат без майонезу “Фаворит”: усі інгредієнти чудово доповнюють один одного

Сьогодні на столі салат “Фаворит”. Страва ситна, яскрава як за кольором, так і за смаковими відчуттями. Часто готую такий салат до приходу гостей. Для спрощення процесу можна використовувати готову корейську моркву, тоді весь процес приготування (за наявності відвареного м’яса) займе лічені хвилини. А летить такий салатик завжди “на Ура”!

А ще цей салат безперечно сподобається тим, хто не вживає майонез, адже в цьому рецепті ми не використовуємо його для заправки.

Салат без майонезу “Фаворит”

Інгредієнти:
яловичина відварена 300 г
кукурудза консервована 280 г
квасоля консервована 280 г
морква 200 г
перець болгарський 1 шт.
петрушка пучок
цукор 0,5 ч. л.
сіль 0,25 ч. л.

приправа для корейської моркви 0,5 ч. л.
аджика гостра 0,5 ч. л.
часник 2 зубці
олія 50 мл
оцет 1 ст. л.
Як приготувати салат без майонезу “Фаворит”:
Підготувати все потрібне. Яловичину зварити заздалегідь і дати охолонути в бульйоні, тому м’ясо не буде надмірно сухим.

Морквину натерти на корейській тертці, викласти у глибокий салатник. Туди ж відправити аджику, сіль, цукор, приправу для моркви, пропущений через прес часник. Перемішати та перетерти руками, щоб морквина пустила сік. Рослинну олію прогріти на сковороді або в мікрохвильовій печі і вилити в миску.

Додати столовий оцет. Змішати та залишити на 10 хвилин.

Викласти нарізану соломкою відварену яловичину та болгарський перець.

Консервовану кукурудзу та квасолю, зливши всю рідину з банок. Всипати нарубану зелень петрушки.

Добре перемішати.

Салат без майонезу “Фаворит”

Краще, якщо перед подачею салат “Фаворит” настоїться хоча б четверть години, щоб усі смаки та аромати об’єдналися.

Салат без майонезу “Фаворит”

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *