Оскільки я пробувала ці деруни на іменинах своєї тітки, то дуже часто готую їх вдома. Деруни зникають миттєво, а рецепт дуже простий.
ІНГРЕДІЄНТИ:
30 грам фаршу
1,5 кг картоплі
2 цибулини
3 яйця
2 склянки борошна
чайна ложка розпушувача
сіль
перець
олія для смаження
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ З ФОТО:

Картоплю і цибулю почистити, потім натерти на тертці або скористатися кухонним комбайном;
Додати 2 яйця і 1 білок, борошно, розпушувач і спеції. Все перемішати;
Фарш приправити сіллю і перцем, додати 1 жовток;
На сковороді розігріти олію, викласти на них деруни, покласти на них невеликими порціями м’ясо і покрити картопляною сумішшю;
Подавати окремо або з соусом, наприклад, грибним або сметанно-часниковим – ЦЕ НЕЙМОВІРНО СМАЧНО!