Одного разу на ювілеї тітки мене дуже зацікавив своїм особливим смаком один салат. Назва салату – «Життя в рожевому кольорі». Не спробувати новинку запропоновану улюбленою тітонькою я не могла.
Пише Скарбничка рецептів
Перед тим, як покласти мені його в тарілку тітка сказала: «ніколи не вгадаєш склад». Коли я спробувала салат відразу визначилася – основа салату підкопчена форель! Яке було моє здивування, коли виявилося, що замість дорогої форелі в салат були додані звичайнісінькі крабові палички.
Нижче в статті я розповім, що ж придумала моя тітка, щоб перетворити крабові палички в дорогу червону рибу. Цей салат тепер для мене фаворит!
Необхідні продукти:
- Крабові палички – 150 г
- Морква відварна – 1 шт
- Твердий сир – 150 г
- Буряк відварений – 1 шт
- Копчена курка – 150 г
- Майонез
- Сіль за смаком
- Виноград за смаком
Як приготувати салат «Життя в рожевому кольорі»
1. Висипаю в салатник крабові палички.

2. Додаю до них відварену моркву.

3. Слідом висипаю до них твердий сир. Всі інгредієнти ріжу дрібними кубиками.

4. Далі додаю варений буряк.

5. І в завершенні в салат відправляється копчена куряча грудка. Так Так! У цьому салаті прекрасно уживаються крабові палички і курка. Морський «аромат» крабових паличок в тандемі з «копченою» курячою грудки створюють в салаті абсолютне відчуття присутності дорогої якісної риби.

Салат заправляю майонезом. За бажанням його можна прикрасити половинками винограду. Салат прекрасний за смаком, як з виноградом, так і без нього.

Поки ще жоден мій гість не здогадався, що в салат не форель! Щоразу для мене це так забавно, тому що одного разу, я теж ніяк не могла розкусити «секрет» тітоньки.