1 Березня, 2025
Морква по-корейськи – домашня, найсмачніша, найсоковитіша і моя улюблена

Морква по-корейськи – домашня, найсмачніша, найсоковитіша і моя улюблена

Найсмачніша, найсоковитіша, найзапашніша і моя улюблена морква по-корейськи! Спробуйте моркву по-моєму рецепту і в магазині ви точно її купувати більше ніколи не будете. Я в цьому певна!))

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • морква – 1 кг
  • часник – 1 головка
  • олія – ​​100 мл
  • цукор – 4 ст.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  •  оцет (9%) – 5 ст.л.
  •  перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • перець червоний чилі – 1/4 ч.л.
  • коріандр мелений – 1 ч.л.
  • волоські горіхи – 10 ядер (за бажанням)

Приготування:

  1. Рецепт розрахований на 1 кг моркви. Бажано моркву брати довгу. Очищаємо її та натираємо на тертці для корейської моркви. Це найскладніше в даному рецепті, але воно того варте.
  2. Пересипаємо моркву у велику миску і починаємо додавати спеції: одну головку часнику пропускаємо через прес, виливаємо 100 мл олії без запаху, додаємо 1 ч. л. солі (у мене дрібна), 4 ст. л. цукру, 5 ст. л. оцту (9%-го), а також 1 ч. л. меленого коріандру, ч. л. червоного перцю чилі та 1 ч. л. чорного меленого перцю. Тепер ретельно перемішуємо моркву зі спеціями руками.
  3. Закриваємо щільно кришками та ставимо в холодильник на 24 години.

Смачна, соковита і хрумка морква по-корейськи готова! Спробуйте моркву по-моєму рецепту і в магазині ви точно її купувати більше ніколи не будете. Я в цьому певна!))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *