1 Березня, 2025
Салат «Корейський краб»: незвичайне поєднання продуктів, а смак чудовий!

Салат «Корейський краб»: незвичайне поєднання продуктів, а смак чудовий!

Цей салат– один із моїх улюблених! Я обожнюю, як поєднується гострота корейської моркви та ніжність  крабових паличок. А його пікантний, вершковий смак, певна, сподобається і вам.

Інгредієнти:

  • морква по-корейськи – 200 г;
  • крабові палички – 200 г;
  • яйця варені – 3 шт.;
  • плавлені сирки – 2 шт.;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • сіль – за смаком;
  • майонез – 4 ст. л.

Рецепт приготування:

У миску кладемо 200 г корейської моркви. Три варені яйця натираємо на великій тертці і пересипаємо до моркви.

Два плавлені сирки теж натираємо на великій тертці, але я рекомендую їх трохи підморозити, щоб спростити процес і уникнути злипання. Сирки також перекладаємо до решти інгредієнтів

Крабові палички не нарізаємо, а розбираємо на волокна.

Крабові палички

Ще в салат додаємо 1-2 зубчики часнику, пропущеного через прес, а також сіль за смаком та 4 ст.л. майонезу.

Перемішуємо і салат «Корейський краб» готовий! Його можна зробити шарами, а також він ідеальний як начинка для тарталеток. А щоб урізноманітнити його смак, беріть плавлені сирки із різними добавками: гриби, шинка, в’ялені томати.

Готовий салат зберігаємо у холодильнику не більше доби. Пробуйте, і він стане однією з улюблених страв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *