Ароматне, пікантне та дуже смачне сало, нібито копчене. Але набагато корисніше, бо не піддається процесу копчення. Це чудова холодна закуска до будь-якого застілля або швидкого перекусу.
Складові:
- Сало з проростю 1 кг.;
- Головка часнику 2 шт.;
- Перець чорний молотий 3 ст. л.
Розсіл:
Спосіб приготування:
- Помийте та просушіть паперовим рушником сало і розріжте на два шматки.
- З’єднайте всі складові розсолу, залийте 1 літром води та закип’ятіть.
- Покладіть сало в гарячий маринад та готуйте на середньому вогні 25 хвилин після закипання. Залиште сало в маринаді на всю ніч.
- Почистьте часник та потовчіть з чорним перцем.
- Вийміть сало з розсолу, обсушіть добре та гарно натріть часником з перцем. Обгорніть кожен шматок сала плівкою.
- Зберігайте в холодильнику, а для більш довготривалого терміну в морозильній камері.
Смачного!