4 Березня, 2025
У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Дуже рекомендую спробувати! Приготувала кабачки по-новому

У такому вигляді їдять кабачки навіть ті, хто їх не любить. Дуже рекомендую спробувати! Приготувала кабачки по-новому

Сьогодні хочу поділитися рецептом неймовірно соковитих та смачних рулетиків з кабачків по-новому.

Інгредієнти:
кабачки – 2 шт. невеликий. (400-500г)
сушений часник – 1 ч.л.
солодка паприка – 1 ч.л.
гострий червоний перець – 0.5 ч.л. (за смаком)
сіль за смаком

соняшникова олія – 3 ст.л.
вершковий сир – 220г
часник – 2 зубчики
кріп – маленький пучок.
Приготування:
Кабачки в цьому рецепті краще використовувати молоденькі, тоді навіть чистити шкірку не доведеться. Нарізаю їх на пластинки завтовшки приблизно 2-3 мм.

В окремий посуд додаю солодку паприку, сушений часник, гострий перець та сіль. Вливаю соняшникову олію і перемішую.

За допомогою пензлика наношу цю суміш на кабачки, з двох сторін.

Смажу на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаю на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію.

Готую начинку. У посуд викладаю вершковий сир.

Додаю дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник. Добре мішаю.

Наношу начинку на кожен шар кабачка та скручую рулетики.
Виходить неймовірно смачно, соковито! Дуже рекомендую спробувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *