3 Березня, 2025
Повітряні, м’які і дуже смачні рулетики з яблуком – дуже смачненькі!

Повітряні, м’які і дуже смачні рулетики з яблуком – дуже смачненькі!

Дуже хочу з вами поділитися рецептом класних рулетиків з яблучною начинкою. Булочки готуються дуже просто, без дріжджів і зайвого очікування. А виходять булочки з яблуками повітряними, м’якими, ароматними і дуже смачними.

Інгредієнти:
Тісто:

Борошно – 350 г (+ -)
Масло вершкове – 100 г (м’яке)
Сметана – 300 г
Розпушувач – 1 ч.л.
Начинка:

Яблука – 4-5 шт
Цукор – 3-4 ст.л
Лимонний сік – 2 ст.л
Приготування:
Перетираємо виделкою м’яке вершкове масло зі сметаною.
Окремо змішуємо борошно з розпушувачем.
Починати по чуть-чуть підсипати сухі інгредієнти до масла і сметани. Замішуємо тісто, поступово додаючи борошно.

Тісто виходить м’яким і еластичним. Залишаємо відпочивати на півгодини, поки готуємо начинку.
Яблука натираємо на грубій терці. Додаємо до яблук лимонний сік.
Далі додаємо до яблук цукор і перемішуємо. Тісто не солодке, тому регулюйте солодкість начинки самостійно.

Яблучну начинку відкидаємо на сито, щоб прибрати зайвий сік. Яблука можна навіть трохи віджати.

Тісто для зручності я розділила на 2 частини. Тісто розгортаємо, викладаємо в середину половину начинки.

Накриваємо начинку тістом, виходить рулет.

Ділимо кожен рулет на порційні шматочки. Укладаємо рулетики з яблуками на деко. Теж саме робимо з другою частиною тіста і начинкою.
Змащуємо рулетики яйцем і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
Ну ось і наші булочки красені. Апетитні і духмяні.

Хто відмовиться від такої смачної булочки. Смачні, м’які і соковиті. З такою булочкою пити чай одне задоволення.

Сподіваюся вам стане в нагоді цей рецепт і обов’язково сподобається.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *