Це неймовірно смачні і м’якенькі здобні булочки, які Вам точно сподобаються, готувати дуже просто, а виходять красиві та ароматні.
Інгредієнти:
Молоко 250 мл
Цукор 150 грам
Яйця 3 шт
Вершкове масло 50 грам
Рослинна олія 50 грам
Дріжджі 11 грам
Сіль щіпка
Борошно 600-659 грам
Для начинки:
Волоські горіхи 200 грам
Цукор 200 грам
жовток 1 шт для змащування
Приготування:
Дріжджі розводимо в теплому молоці з 1 склянкою борошна та залишаємо на 15 хвилин.
У чашці збиваємо яйця з цукром, додаємо масло і олію, сіль і перемішуємо до однорідної консистенції.
Яєчну масу вливаємо в дріжджову і в кілька заходів вводимо борошно, замішуємо тісто.
Закриваємо кришкою і залишаємо на півтори, дві години у теплому місці.
Тісто поділити на частини.
Далі кожну частину розкачати. На кожну частину викласти трохи мелених волоських горіхів та посипати цукром.
Згорнути трубочкою. А трубочку згорнути равликом.
Викласти равлики у форму для випічки, змастити верх яйцем (за бажанням).
Випікати при 180 ° С 20-25 хвилин.
Готово! Приємних Вам приготувань та смачного чаювання .