Так вінегрет готувала ще моя мама, на кшталт практично нічим не відрізняється від звичайного вінегрету, але смачніше набагато, це звичайно ж на мій смак. Спробуйте сподіваюся вам теж дуже сподобається.
Інгредієнти:
Капуста – 300 гр.
Сіль – за смаком.
Чорний мелений перець – за смаком.
Яблучний 6% оцет – 1 ст. л.
Відварна картопля – 300 гр.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Зелень – петрушка, кріп.
Консервований горошок – 4 ст.л.
Варений буряк – 1 шт.
Свіжий огірок – 1 шт.
Олія – 100 мл.
Приготування:
- Капусту дрібно шинкуємо, перекладаємо в глибокий салатник, солимо, перчимо, додаємо яблучний 6% оцет, добре перемішуємо і проминаємо руками.
- Відварну картоплю нарізаємо кубиком і додаємо до капусти.
- Потім додаємо дрібно нарізані ріпчасту цибулю, петрушку і кріп.
- Далі додаємо консервований зелений горошок, відварний буряк нарізану великим кубиком і свіжий огірок нарізаний дрібним кубиком.
- Поливаємо все олією, солимо, перчимо, добре перемішуємо і вінегрет можна подавати до столу.
Спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається.