6 Березня, 2025
Під час посту готую вінегрет своїм “фірмовим” способом, дуже смачно.

Під час посту готую вінегрет своїм “фірмовим” способом, дуже смачно.

Так вінегрет готувала ще моя мама, на кшталт практично нічим не відрізняється від звичайного вінегрету, але смачніше набагато, це звичайно ж на мій смак. Спробуйте сподіваюся вам теж дуже сподобається.

Інгредієнти:
Капуста – 300 гр.

Сіль – за смаком.
Чорний мелений перець – за смаком.
Яблучний 6% оцет – 1 ст. л.
Відварна картопля – 300 гр.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Зелень – петрушка, кріп.
Консервований горошок – 4 ст.л.
Варений буряк – 1 шт.
Свіжий огірок – 1 шт.

Олія – 100 мл.
Приготування:

  1. Капусту дрібно шинкуємо, перекладаємо в глибокий салатник, солимо, перчимо, додаємо яблучний 6% оцет, добре перемішуємо і проминаємо руками.
  2. Відварну картоплю нарізаємо кубиком і додаємо до капусти.
  3. Потім додаємо дрібно нарізані ріпчасту цибулю, петрушку і кріп.
  4. Далі додаємо консервований зелений горошок, відварний буряк нарізану великим кубиком і свіжий огірок нарізаний дрібним кубиком.
  5. Поливаємо все олією, солимо, перчимо, добре перемішуємо і вінегрет можна подавати до столу.

Спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *