Для всіх любителів солодкого у мене чудовий рецепт десерту з сиру та ананасів без цукру. Він стане гарною заміною жирним тортам та тістечком.
Десерт надзвичайно ніжний та дуже смачний. По суті це чудове суфле, яке підійде дорослим та дітям, у будні та на святковий стіл. Такий десерт можна приготувати порційно, в окремих формах.
Інгредієнти:
Сир – 800 г
Ананаси консервовані – 1 банка (580 г)
Желатин – 30 г
Вода – 100 мл
Приготування:
Сир потрібно пробити занурювальним блендером до однорідної маси.
У мисці з’єднуємо 30 г желатину та 100 мл води.
Потрібно розтопити желатин на водяній бані або можна в мікрохвильовій печі.
Консервовані ананаси нарізаємо на шматочки, а сік переливаємо в кружку.
Сік додаємо в сир, багато перемішуємо і пробиваємо ще раз блендером.
Переливаємо розтоплений желатин у сир і збиваємо до однорідності, желатин повинен повністю змішатись із сиром.
Додаємо шматочки ананасів у сир і перемішуємо. Перекладаємо у форму, накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 2-3 години.
Коли десерт застигне, викладаємо його на тарілку.
Розрізаємо десерт на порції та можна подавати до столу. Сподіваюся, цей десерт сподобається вам та вашим близьким.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!