Рецепт:
Картопля відварена 2 штуки
Морква відварена 1 штук
Солоні огірки 4-5 штук
Яйця відварені 4 штуки
Відварене куряче філе 400 гр
Буряк відварений 3 штуки
Олія 3 столові ложки
Сіль 1 чайна ложка
Майонез 4-5 столова ложка
Приготування:
Відварену картоплю 2 штук нарізаємо кубиком
Маркву відварену 1 штук нарізаємо кубиком
Солоні огірки 4-5 штук нарізаємо кубиком
Яйця відварене 4 штук, поділяємо на білок і жовток, білок нарізаємо кубиком, а білок тремо на маленькій терочці і відкладаємо для прикраси.
Відварене куряче філе 400 грам нарізаємо кубиком
Бурячок відварений 3 штуки нарізаємо кубиком
В тарілку кладемо буряк, додаємо олію 3 столові ложки і перемішуємо. Трішки бурячка залишимо для прикраси салату.
Усі інгредієнти кладемо в салатницю, додаємо сіль 1 чайна ложка, майонез 4 – 5 столової ложки і все перемішуємо. Беремо сервірувальну тарілку викладаємо салат і прикрашаємо бурячком, що раніше відклали, тертим жовтком і зеленню за смаком.
Смачного. Усього хорошого вам і вашим близьким!