Сьогодні пропоную смачне і м’яке пісочне печиво з джемом до чаю. Швидко, легко і доступно. Для приготування потрібні найпростіші і мінімальні продукти.
Інгредієнти:
Борошно – 180 грам
Вершкове масло – 100 грам
Цукор – 70 грам
Яйце – 1 штука
Джем – за своїм смаком (густий)
Приготування:
У велику ємність кладемо яйце, цукор і вінчиком збиваємо до однорідної консистенції.
Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо.
Викладаємо вершкове масло і замішуємо руками тісто.
Робочу поверхню посипаємо борошном і викладаємо тісто. Формуємо ковбаску, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Нарізаємо тісто на шматочки.
Потім з кожної частини скачуємо в кульку, викладаємо на деко і робимо поглиблення. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
У поглиблення викладаємо джем на свій смак. Посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!