Рецепт смачних булочок із ягідною начинкою
Інгредієнти:
( у мене вийшло 15 шт):
Молоко- 300 мл
Дріжджі- 20 грам
Цукор- 120 грам
Яйця- 2 шт
Масло- 80 грам
Ванільний цукор- 16 грам
Борошно- 750-800 грам
Начинка:
Малина- 200 грам
Цукор- 100 грам
Крохмаль+вода
Приготування:
До теплого молока додаємо дріжджі та перемішуємо.
Додаємо цукор, розтоплене масло, яйця, ван. цукор та знову перемішуємо.
Просіюємо борошно та замішуємо тісто.
Накриваємо рушником та відправляємо у тепле місце на 1 годину.
Після формуємо наші булочки, змащуємо яйцем та посипаємо маком за бажанням або іншим насіннячком.
Випікаємо при температурі 1780 градусів 20 хв.
Усім смачного!