Приготування:
Спочатку я готую сухарики і поки вони в духовці ріжу салат. Скибочки хліба ріжу на кубики зручного розміру. Можна взяти білий чи сірий хліб. Перекладаю відразу на деко, солю, перчу, додаю солодку паприку, сушений часник і олію, перемішую руками прямо на деку.
Готую в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20 хвилин, щоб сухарики стали рум’яними та шматочки хліба відповідно висохли. Відразу після приготування знімаю з гарячого дека, бо продовжуватимуть горіти.
Соковиті смачні помідори ріжу на шматочки середнього розміру. перекладаю в салатник.
Додаю консервовану квасолю, але це може бути і варена квасоля, червона чи біла – не має значення.
Також додаю зелень, солю. Заправляю салат сметаною.
Сухарики розкладаю зверху салату перед подачею, щоб не встигли розмокнути. Так смачно виходить, коли сметана поєднується з соком помідорів і просочує сухарики, просто насолода, а так просто готувати.
Інгредієнти:
Квасоля консервована: 1 банка (або варена)
Помідори: 300 г (можна більше)
Сухарики: 100 г
Пучок зелені: кріп та петрушка
Сіль: ¼ ч. л.
Сметана: 1-2 ст. л.