Для цього швидкого рецепта “Пиріжки з яблуками” вам потрібен мінімум продуктів і дуже мало часу для приготування
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яблука великі, 2 шт;
- борошно, 480 г;
- масло вершкове, 200 г;
- цукор, 120 г;
- ванільний цукор, 1 пакетик;
- яйця, 4 шт;
- розпушувач, 10 г.
Змішуємо цукор з яйцями і добре збиваємо міксером до стійкої піни. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додаємо в збиту масу. Всипаємо ванільний цукор.
Просіваємо борошно і всипаємо його в масу, додаємо розпушувач і вимішуємо лопаткою м’яке тісто
Яблука чистимо від шкірки і ріжемо маленькими кубиками, всипаємо в тісто і вимішуємо руками до однорідності.
Духовку розігріваємо до 190 градусів.
Деко застеляємо пергаментом і за допомогою столової ложки, викладаємо тісто на відстані в 5 см один від одного. Печиво в процесі випікання, добре піднімається.
Випікаємо протягом 15 хвилин.
Готове печиво добре відділяється від пергаменту. Посипте його цукровою пудрою і подавайте до столу. Печиво – пиріжки, виходять дуже м’якими і ароматними, залишаються свіжими і на наступний день. За бажанням, ви можете змішати цукрову пудру з корицею – яблучна начинка дуже любить корицю і пиріжки будуть ще смачніше.