12 Березня, 2025
Пиріжки з яблуками: дуже смачна випічка з ароматною начинкою.

Пиріжки з яблуками: дуже смачна випічка з ароматною начинкою.

Для цього швидкого рецепта “Пиріжки з яблуками” вам потрібен мінімум продуктів і дуже мало часу для приготування

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яблука великі, 2 шт;
  • борошно, 480 г;
  • масло вершкове, 200 г;
  • цукор, 120 г;
  • ванільний цукор, 1 пакетик;
  • яйця, 4 шт;
  • розпушувач, 10 г.

Змішуємо цукор з яйцями і добре збиваємо міксером до стійкої піни. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додаємо в збиту масу. Всипаємо ванільний цукор.

Просіваємо борошно і всипаємо його в масу, додаємо розпушувач і вимішуємо лопаткою м’яке тісто

Яблука чистимо від шкірки і ріжемо маленькими кубиками, всипаємо в тісто і вимішуємо руками до однорідності.

Духовку розігріваємо до 190 градусів.

Деко застеляємо пергаментом і за допомогою столової ложки, викладаємо тісто на відстані в 5 см один від одного. Печиво в процесі випікання, добре піднімається.

Випікаємо протягом 15 хвилин.

Готове печиво добре відділяється від пергаменту. Посипте його цукровою пудрою і подавайте до столу. Печиво – пиріжки, виходять дуже м’якими і ароматними, залишаються свіжими і на наступний день. За бажанням, ви можете змішати цукрову пудру з корицею – яблучна начинка дуже любить корицю і пиріжки будуть ще смачніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *