Незважаючи на всю різноманітність приправ, які можна зустріти в сучасних магазинах, не кожна з них може похвалитися універсальністю.
Але саме така якість присутня у знайомого всім кмину.
Саме ця спеція стане ідеальним доповненням для квашеної або тушкованої капусти, приготованої із кислої капусти і навіть для домашнього хліба.
Любителі цієї прянощі використовують мелений кмин у картопляному пюре, при приготуванні свинини чи плову.
Кмин здатний розкрити смак страв, приготованих з капусти і не тільки.
Втім, є одне правило, якого неодмінно варто дотримуватися в тому випадку, якщо ви вирішили побалувати себе та рідних квашеною капустою з кмином.
Воно полягає в тому, щоб не перестаратися з ароматними зернятками. В іншому випадку ви ризикуєте забити смак основного інгредієнта ефірними оліями.
До речі, крім кмину можна використовувати ще один такий самий несподіваний інгредієнт – карамелізовану цибулю. Як запевняють господині, які спробували таке поєднання, воно стане справжнім відкриттям при приготуванні квашеної капусти