Всього за один день можна приготувати дуже смачні малосольні огірки. Вони виходять досить цікаві і неймовірно смачні. Огірки готуються швидко, просто і відмінно підійдуть в якості закуски до м’ясної або рибної страви.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 1.5 кілограми огірків
- 1 головка часнику
- 50 грам кропу
- 20 грам кореня хрону
- 1 столова ложка гірчиці
- 2 гострих перця
- 3 столові ложки солі
- 1.5 літра води
Як приготувати малосольні огірки
Огірки промиваємо, кладемо в миску, заливаємо водою і залишаємо на 2 години.
Дістаємо огірки і відрізаємо кінчики.
У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння.
Розрізаємо кріп на 3-4 частини і розкладаємо по банках.
Корінь хрону очищаємо і нарізаємо великими пластинками, кладемо в банку. Туди ж кладемо очищений часник. Всипаємо насіння гірчиці.
Гострий перець очищаємо від насіння.
Укладаємо огірки в банку, в процесі додаємо гострий перець.
Киплячий розсіл акуратно заливаємо в банку. Накриваємо кришкою і залишаємо на всю ніч при кімнатній температурі.