Готую смачний салат “Не оселедець під шубою”: набагато смачніший, а замінила лише один інгредієнт.
Покроковий рецепт приготування страви:
- Буряки, картоплю, моркву запікаємо в духовці або відварюємо до готовності. Потім овочі остудити, чистити і натерти на великій тертці.
- Цибулю дрібно нарізаємо, перекладаємо в глибоку невелику ємність, додаємо 1 ч. ложку солі, 1 ст. ложку цукру, 2 ст. ложки оцту 9% і воду, щоб вона трохи покривала цибулю. Ретельно перемішуємо та маринуємо 30 хвилин, потім зливаємо всю рідину.
- Яйця відварюємо та натираємо на великій тертці.
- Слабосолону червону рибу дрібно нарізаємо.
ЗБИРАЄМО САЛАТ:
Дно тарілки змащуємо майонезом, щоб перший шар просочився і знизу, і зверху.
ШАР: картопля, злегка солимо і змащуємо майонезом.
ШАР: слабосолона червона риба
ШАР: маринована цибуля.
ШАР: яйця, змащуємо майонезом
ШАР: морква, злегка солимо і змащуємо майонезом
ШАР: буряк, змащуємо майонезом.
Прикрашаємо салат зеленню та червоною ікрою.
Салат “Королівська шуба” стане справжньою прикрасою Новорічного столу. Смачного!
Ось що нам знадобиться:
Слабосолона червона риба – 200 гр.
Буряк – 2 шт.
Морква – 2 шт.
Яйце – 3 шт.
Картопля – 3 шт.
Майонез – за смаком.
Сіль – за смаком.
Для маринованої цибулі:
Цибуля – 1 шт.
Сіль – 1 ч. ложка.
Цукор – 1 ст. ложки.
Оцет 9% – 2 ст. ложки.
Вода – щоб злегка покривала цибулю