Таких ще на моєму каналі не було!
Тісто виходить рідке і формуємо пиріжки в олії. За рахунок цього вони не такі об’ємні в плані підйому, але дуже м’які і великі, як колись давали в наших їдальнях.Тісто, як вата. Не черствіють і в наступні дні!
Швидкі пиріжки, як з їдальні.
Інгредієнти:
400 г. просіяного борошна
1 склянка молока (280мл.)
2 столові ложки цукру
50 г. свіжих дріжджів
2 столові ложки розтопленого вершкового масла
1 яйце
дрібка солі
30-50 г. олії для вироблення пиріжків
Тісто залишити для підйому на 15-20 хв. Смажити з обох боків до рум’яності.
Начинка може бути будь-яка солона!
У мене:
500г. свинини
4 цибулини
Автор: LOZOVSKI