16 Березня, 2025
Пропоную найшвидший рецепт пиріжків! Від початку замісу до дегустації не пройде більше 30 хв!

Пропоную найшвидший рецепт пиріжків! Від початку замісу до дегустації не пройде більше 30 хв!

Таких ще на моєму каналі не було!

Тісто виходить рідке і формуємо  пиріжки в олії. За рахунок цього вони не такі об’ємні в плані підйому, але дуже м’які і великі, як колись давали в наших їдальнях.Тісто, як вата. Не черствіють і в наступні дні!

Швидкі пиріжки, як з їдальні.

Інгредієнти:
400 г. просіяного борошна
1 склянка молока (280мл.)
2 столові ложки цукру
50 г. свіжих дріжджів
2 столові ложки розтопленого вершкового масла
1 яйце
дрібка солі
30-50 г. олії для вироблення пиріжків
Тісто залишити для підйому на 15-20 хв. Смажити з обох боків до рум’яності.

Начинка може бути будь-яка солона!

У мене:

500г. свинини
4 цибулини

Автор: LOZOVSKI

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *