8 Квітня, 2025
Салат, який я їм навіть на вечерю: смачний, легкий і корисний, все нарізала і готово

Салат, який я їм навіть на вечерю: смачний, легкий і корисний, все нарізала і готово

Пропоную спробувати приготувати салат, в головній ролі якого пекінська капуста. Останнім часом дуже часто готую салати саме з нею, так як вони виходять легкими, простими в приготуванні, а головне смачними. Готувати можна сміливо на вечерю, точно знаючи: – фігурі не зашкодить!

Інгредієнти:
Пекінська капуста – 200 грам
Свіжий огірок – 1 штука середнього розміру
Сир – 70 грам
Йогурт – 2-3 столові ложки
Сіль – 1 щіпка
Листя салату, зелений кріп на ваш смак
Приготування:

Отже, пекінську капусту і свіжий огірок нарізаю соломкою.

Сир тремо на дрібній терці.

Так само для салату використовую йогурт ( можна не жирну сметану ), листя салату і нарізаю свіжий кріп. Можна приготувати заправку. Змішати йогурт з нарізаним кропом, додати трохи солі і 0,5 чайної ложки гірчиці або лимонного соку. Але це на ваш смак.

Залишається тільки зібрати салат.

Спочатку по колу викладаю листя салату, в середину нашатковану пекінську капусту, поверх капусти сіточку з йогурту.

Далі нарізаний соломкою огірок, поверх сіточка йогурту, трохи солю.

Зверху посипаю натертим сиром, роблю красиву сіточку з йогурту, посипаю нарізаним кропом.

Як я і говорила раніше все дуже просто і легко. Раджу приготувати виходить дуже смачно. Навіть мій чоловік не проти їсти такий салатик, до м’яса взагалі саме те

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *