Хочете смачну закуску . Спробуйте цей рецепт! Маринований з гірчицею болгарський перець – це порятунок для будь-якої повсякденної чи святкової трапези. Вони досить прості в приготуванні, але на смак вони неймовірні! Ідеально підходять до стейків і рагу!
ІНГРЕДІЄНТИ:
-10 болгарських перців;
-150 мл води;
-70 мл оцту 9%;
-2 ложки цукру;
– ложка солі;
-5 зерен запашного перцю;
-2 лаврових листа;
-200 г гірчиці;
-150 мл олії.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Болгарський перець очистити від хвостиків, насіння і ребер. Наріжте їх довгими смужками.

2. Налийте воду та оцет у каструлю. Додати цукор, сіль, запашний перець і лавровий лист. Отриманий склад доведіть до кипіння.

3. У киплячий маринад поступово (декількома порціями) додаємо смужки перцю і варимо їх 15 хвилин, на маленькому вогні, під кришкою.

4. У глибокій мисці з’єднайте олію і гірчицю. Додайте маринований перець і дуже добре перемішайте.

5. Перці з заправкою перекласти в стерилізовані банки. Накрийте їх стерилізованими кришками і дайте повністю охолонути.

6. Зберігайте їх у холодильнику.
Смачного!