28 Квітня, 2025
Хочете смачну закуску на зиму, тоді спробуйте болгарський перець, маринований з гірчицею

Хочете смачну закуску на зиму, тоді спробуйте болгарський перець, маринований з гірчицею

Хочете смачну закуску . Спробуйте цей рецепт! Маринований з гірчицею болгарський перець – це порятунок для будь-якої повсякденної чи святкової трапези. Вони досить прості в приготуванні, але на смак вони неймовірні! Ідеально підходять до стейків і рагу!

ІНГРЕДІЄНТИ:

-10 болгарських перців;

-150 мл води;

-70 мл оцту 9%;

-2 ложки цукру;

– ложка солі;

-5 зерен запашного перцю;

-2 лаврових листа;

-200 г гірчиці;

-150 мл олії.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Болгарський перець очистити від хвостиків, насіння і ребер. Наріжте їх довгими смужками.

2. Налийте воду та оцет у каструлю. Додати цукор, сіль, запашний перець і лавровий лист. Отриманий склад доведіть до кипіння.

3. У киплячий маринад поступово (декількома порціями) додаємо смужки перцю і варимо їх 15 хвилин, на маленькому вогні, під кришкою.

4. У глибокій мисці з’єднайте олію і гірчицю. Додайте маринований перець і дуже добре перемішайте.

5. Перці з заправкою перекласти в стерилізовані банки. Накрийте їх стерилізованими кришками і дайте повністю охолонути.

6. Зберігайте їх у холодильнику.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *