13 Травня, 2025
Салат з кабачків по-грузинськи на зиму – дуже смачно, а готується просто і швидко!

Салат з кабачків по-грузинськи на зиму – дуже смачно, а готується просто і швидко!

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
– У каструлю вливаємо 150 мл олії.

– Нарізаємо не дрібним кубиком 3 кг кабачків (з переростків прибираємо насіння і чистимо від грубої шкірки)

– Додаємо неповну склянку цукру

– 2 чайні ложки солі

– баночку магазинного соусу Сацебелі 300 г (продається в склі скрізь у відділі де кетчупи)

Все добре перемішати та поставити на середній вогонь.

Після закипання додаємо середню голівку часнику (через часникодавилку) і 150 мл 9% оцту.

Варимо після закипання 25 – 30 хв і розкладаємо в стерильні банки, закриваємо прокип’яченими кришками.

Спробуйте на свій смак сіль/цукор.

Вихід ~ 2,5 л.

Нагадую, що всі мої рецепти консервації тільки перевірені мною особисто НЕ один рік! Тому рекомендую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *