РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ:
– У каструлю вливаємо 150 мл олії.
– Нарізаємо не дрібним кубиком 3 кг кабачків (з переростків прибираємо насіння і чистимо від грубої шкірки)
– Додаємо неповну склянку цукру
– 2 чайні ложки солі
– баночку магазинного соусу Сацебелі 300 г (продається в склі скрізь у відділі де кетчупи)
Все добре перемішати та поставити на середній вогонь.
Після закипання додаємо середню голівку часнику (через часникодавилку) і 150 мл 9% оцту.
Варимо після закипання 25 – 30 хв і розкладаємо в стерильні банки, закриваємо прокип’яченими кришками.
Спробуйте на свій смак сіль/цукор.
Вихід ~ 2,5 л.
Нагадую, що всі мої рецепти консервації тільки перевірені мною особисто НЕ один рік! Тому рекомендую