15 Червня, 2025
Найкращий рецепт часникової пасти із часникових стрілок , таку заготовку в нашій сім’ї обожнюють

Найкращий рецепт часникової пасти із часникових стрілок , таку заготовку в нашій сім’ї обожнюють

Приготування:
Часникові стрілки 1 кг,
4 ст ложки цукру,
2 ст ложки солі,
1 столова ложка лимонного соку, (можна оцту)
100 гр. олії
У мене трохи більше 1,9 кг стрілок , тому всі пропорції збільшила.

Часникові стрілки миємо , трохи обсушуємо і нарізаю на 2-3 частини, прокручуємо через м’ясорубку (можна в блендері до консистенції пасти), далі додаємо  цукор і сіль, олію (за бажанням), столову ложку лимонного соку або оцту насиченого зеленого кольору, я додала саме лимонний  сік), ретельно все перемішуємо

Даємо настоятися протягом 15-20 хвилин. Далі розкладаємось нашу пасту в заздалегідь простерилізовані банки, закриваємо кришками, зберігаємо строго в холодильнику.

Часникова паста ідеальна для приготування соусів, салатів, других та перших страв, вона чудово зберігається в холодильнику протягом 3,5 місяців.

Також якщо ви хочете зберегти її на всю зиму, використовуйте порційні форми для льоду, заморозьте і зберігайте кубики в контейнері в морозилці.

ЧАСНИКОВА ПАСТА , ідеальна до свіжої відвареної картоплі, картопляних дерунів, кабачкових оладок і до м’яса, шалено смачно, всім рекомендую від душі, це правда шалено смачно і головне – корисно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *