Паста із зеленої цибулі – це ароматна і насичена за смаком приправа, яка може стати універсальним доповненням до величезної кількості страв. Її основа – свіжа зелена цибуля, що володіє м’якою гостротою, тонкою насолодою і характерним трав’янистим ароматом.
Паста із зеленої цибулі – це відмінний спосіб урізноманітнити раціон, додавши до нього нотки свіжості та насиченості, особливо у весняно-літній сезон, коли цибуля максимально ароматна.
Покроковий рецепт приготування страви:
Зелену цибулю ретельно промиваємо і нарізаємо дрібно, викладаємо в чашу блендера. Подрібнюємо цибулю до однорідної маси, де є невеликі вкраплення не перемеленої цибулі. У миску до маси із зеленої цибулі викладаємо м’яке вершкове масло, перемішуємо і солимо.
Перекладаємо масу у форми для льоду, запечатуємо харчовою плівкою та забираємо в морозилку на замерзання.
Також вершкове масло можна відразу додати в чашу блендера разом із сіллю та подрібнити всі компоненти.
Виходить проста смачна паста із зеленої цибулі. Вона зберігається до 1 року і може використовуватись у картопляному пюре, супах та інших стравах.
Ось що нам знадобиться:
зелена цибуля – 150 г;
вершкове масло – 180 г;
сіль – 1 ч.л.