3 Липня, 2025
У сезон кабачків готую з них соус Песто: подаю до м’яса, риби та макаронів

У сезон кабачків готую з них соус Песто: подаю до м’яса, риби та макаронів

Домашній соус Песто готую в сезон кабачків і раджу Вам! Приготування дуже швидке та просте, а смак не передати словами! Подаємо до м’яса, риби, макаронів або будь-якого гарніру. Ділюсь легким рецептом.

Нам знадобиться:
Кабачки – 2 штуки

Сіль – на свій смак
Базилік – 10 грам
Часник – 1 зубчик
Кедрові горіхи (можна замінити на грецькі) – 30 грам
Пармезан – 30 грам
Оливкова олія – 100 грам
Покроковий рецепт приготування:
У кабачків відрізкам кінці, натираємо на великій тертці і перекладаємо у велику миску. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Залишаємо постояти п’ятнадцять хвилин.

Потім добре віджимаємо кабачки і зливаємо рідину. Перекладаємо підготовлені кабачки у кухонний комбайн. Додаємо туди листя базиліка, часник та кедрові горіхи.

Додаємо пармезан, заливаємо все оливковою олією і добре подрібнюємо всі інгредієнти.

Подаємо до столу та насолоджуємося неймовірним смаком!

Обов’язково приготуйте – Вам сподобається! Готуйте з любов’ю, і у Вас обов’язково все вийде! Хай щастить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *