4 Липня, 2025
Малиновий джем на зиму – до випічки просто ідеальний варіант, густий та дуже смачний.

Малиновий джем на зиму – до випічки просто ідеальний варіант, густий та дуже смачний.

На численні прохання ділюся рецептом малинового джему!

На тости до сніданку, у здобні булочки, пироги-ідеальний джем, густий та дуже смачний

Я готувала подвійну порцію, але вам пропишу на 1 порцію:

Складники:

  • 2 кг малини
  • 1, 300 г цукру
  • Дрібка лимонної кислоти

Приготування:

Малину промити, дати стекти воді, пробити блендером і прокип’ятити 5 хвилин.

Перетерти через сито.

Всипати цукор, поставити на середній вогонь і почне закипати, додати лимонну кислоту щіпку малесеньку, щоб зберегти малиновий колір джему.

З моменту закипання при періодичному помішуванні варити 20-25 хвилин, в кінці зняти пінку.

Розлити по стерилізованих баночках.

Гарячі баночки, перевертаю, накриваю рушником і залишаю так до повного остигання.

Обов’язково готуйте – це дууууже смачно і просто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *