7 Липня, 2025
Смак літа взимку. Найпростіший спосіб зберегти кукурудзу свіжою 2 роки!

Смак літа взимку. Найпростіший спосіб зберегти кукурудзу свіжою 2 роки!

Ідеальна консервація на зиму, яка дозволяє зберегти всі аромати та солодкий смак качанів кукурудзи. Напевно, взимку це буде справжнє задоволення!

ІНГРЕДІЄНТИ:

– 10 качанів кукурудзи;

– 1,5 столові ложки солі на кожну банку (3 л);

– 1 столова ложка цукру на кожну банку;

– кип’ячена вода.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. Очистіть кукурудзу від лушпиння та відріжте хвостик і кінчик кожного качана.

2. Візьміть дві чисті і сухі банки по 3 л і покладіть в них кукурудзу.

3. Додайте сіль, цукор і залийте банки окропом.

4. Вистеліть велику каструлю кухонним рушником. Поставте в нього банки і закрийте їх кришками. Налити воду так, щоб вона доходила приблизно на 1/3 банки. Ставимо каструлю на плиту і стерилізуємо банки 30 хвилин.

5. Вийміть стерилізовані банки з каструлі і закрутіть кришками.

6. Зберігайте консервовану кукурудзу в коморі. Термін його дії 2 роки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *