Готуємо квашені помідори в банці 3 л
Інгредієнти:
помідор – 1,5 кг
кріп – 1 шт.
листя вишні, смородини, хрону – за смаком
цукор – 1 ст.л.
сіль – 2 ст.л.
часник – 3 зуб.
гірчичний порошок – 2 ст.л.
чорний перець (горошком) – за смаком
Рецепт приготування:
Помийте помідори та листя і підготуйте простерилізовану трилітрову банку.
На дно банки покладіть листя хрону, вишні та смородини.
Потім покладіть парасольку кропу, часник і чорний перець.
Заповніть банку помідорами наполовину, потім засипте сіль, перець і гірчичний порошок (1 ст.л.) Покладіть помідори, що залишилися, залийте їх водою і закрийте банку капроновою кришкою.
Гарненько струсіть банку, щоб всі інгредієнти перемішалися.
Потім відкрийте кришку, засипте зверху гірчичним порошком і залиште помідори на 3 дні при кімнатній температурі.
Після трьох днів закрийте банку і приберіть її в темне прохолодне місце на 2-3 тижні