20 Липня, 2025
Смакує навіть тим, хто не любить гречку!Особливий рецепт приготування, таку ви ще не пробували!

Смакує навіть тим, хто не любить гречку!Особливий рецепт приготування, таку ви ще не пробували!

Не всі люблять гречку, адже ця каша дуже суха і її краще їсти з чим то, наприклад, з молоком або підливою. Але є більш смачний рецепт, який припаде до смаку кожній людині.

Для приготування вам знадобляться наступні продукти:

Гречка – 150 грам
Вершкове масло – 50 грам
Твердий сир – 80 грам
Морквина – 1 штука
Ріпчаста цибуля – 1 штука
Помідор – 1 штука
Куряче яйце – 3 штуки
Вода – 250 мл
Перець і сіль за смаком
Етапи приготування гречки:

Спочатку потрібно відварити гречку в солоній воді. Солі додайте трохи.

Натріть твердий сир на тертці. Відваріть яйця і наріжте їх на маленькі шматочки.

Ріпчасту цибулю наріжте кубиками, а моркву натріть на тертці.

Цибулю з морквою необхідно обсмажити і потім до них додати помідор і залишити все тушкуватись на кілька хвилин (3-5 хвилин).

Деко змастіть вершковим маслом покладіть готову гречку, потім її посипте твердим сиром і наверх покладіть половину приготованих овочів і все обсипте яйцями.

Після кладемо другий шар: гречка, овочі і все посипаємо твердим сиром.

Все ставимо в духовку на 15 хвилин при температурі 200 ° С. Приємного вам апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *