Овочеве асорті, законсервоване в баночки, виходить свіжим, ароматним, овочі зберігають свій натуральний смак
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- солодкий перець, 1 кг;
- гострий перець, 1 кг;
- огірки, 1 кг;
- зелень будь-яка по пучку;
- цибуля, 1 кг;
- томати, 2 кг;
- часник, 1 головка;
- сіль, 2 ст.л.
Процес приготування
- Солодкий перець ріжемо соломкою, цибулю півкільцями, гострий перець шматочками, томати шматочками, зелень рубаємо, огірки ріжемо шматочками.
- Змішуємо всі овочі та солимо, перемішуємо та залишаємо на 30 хвилин.
- Розкладаємо салат в чисті банки, заливаємо соком, що залишився, накриваємо кришками.

4. У кожну банку всипаємо по чайній ложці цукру, вливаємо по столовій ложці олії та оцту.

5. Стерилізуємо банки з моменту закипання води в каструлі та в банках 5 хвилин

6. Закручуємо кришки, накриваємо рушником і залишаємо остигати.

Зберігати салат можна в підвалі, коморі.