Смачний ситний салат на зиму. Моїй родині він дуже подобається, готуємо вже багато років. Рецепт дуже простий!
Інгредієнти:
- цибуля 1 кг
- морква 1 кг
- солодкий болгарський перець 1 кг
- помідори 2 кг
- квасоля 1.5 л
- баклажани 1кг
- сіль 50 г
- цукор 100 г
- олія 300 мл
Приготування:
Цибулю ріжу кубиком і обсмажую на олії до рум’яності. Моркву тру на великій тертці і додаю в цибулю, тушкую до м’якості, перемішуючи. Солодкий перець ріжу соломкою, додаю в сковорідку, тушкую на невеликому вогні.
Помідори подрібнюю у м’ясорубці або блендером, вливаю в овочі, перемішую та тушкую 10 хвилин.

Відварюю квасолю до готовності. Баклажани очищаю від шкірки і ріжу шматочками. Додаю в овочі квасолю та баклажани перемішую і тушкую 40 хвилин. У середині цього часу всипаю сіль і цукор, перемішую.

Розкладаю салат у стерилізовані баночки і закручую стерилізованими кришками. Консервацію зберігаю у підвалі або у коморі. Салат виходить дуже смачним!
