13 Вересня, 2025
Ці кабачки, як шашлички на зиму – дуже смачні! Так мало хто готує, а даремно!

Ці кабачки, як шашлички на зиму – дуже смачні! Так мало хто готує, а даремно!

Смажені кабачки на зиму зі смаком шашликів!

Кабачки, як шашлички на зиму – це дуже  смачно! Так мало хто готує, а даремно!

Інгредієнти:
Кабачки — 2 кг
Цибуля — 2-3 шт
Часник — 9 зубчиків
Олія — 50 мл
 Оцет 9% — 50 мл
Сіль — 2 ст.л.
Цукор — 2 ст.л.
Приправа до шашлику — 30 г
Перець — за смаком
Рецепт приготування:
Кабачки нарізати кружечками, присолити, додати олію, перемішати й обсмажити на сухій сковорідці до рум’яної скоринки.

Цибулю порізати півкільцями, часник дрібно порубати — змішати з кабачками.

Додати цукор, спеції, оцет. Перемішати, накрити й залишити маринуватись 6–7 год.

Потім охолодити в холодильнику протягом ночі.

Розкласти по стерилізованих банках, залити маринадом, стерилізувати 15 хв., закатати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *