Хочу поділитися з вами напрочуд смачним способом приготування картоплі. Готую так картоплю на всі свята, усі хто куштував, кажуть, що смачнішої ніколи не куштували, а готується дуже просто і зовсім не дорого.
Ось що нам знадобиться:
- Картопля – 4 шт.
- Запашний перець – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Вершкове масло – 30 гр.
- Сир – 50 гр.
- Свіжий кріп.
- Сметана – 1 ст.л.
- Паприка – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
Покроковий рецепт приготування страви:
1. Картоплю добре промиваємо водою, кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо запашний перець, сіль, лавровий лист і відварюємо до готовності.

2. Відварену картоплю очищаємо від шкірки, розрізаємо вздовж на дві половини, якщо картопля велика то можна і на три частини і викладаємо на лист для запікання, застелений пергаментним папером або силіконовим килимком.

3. У глибоку тарілку кладемо шматочок вершкового масла, додаємо сир натертий на дрібній тертці, дрібно нарізаний свіжий кріп і столову ложку сметани.

4. Додаємо спеції паприку, сіль, чорний мелений перець, подрібнений часник і добре перемішуємо.

5. Масу, що вийшла, наносимо на картоплю рівним шаром і прибираємо деко в духовку на 15 хвилин при температурі 190 градусів.

6. Після приготування перекладаємо картоплю на тарілку та подаємо до столу.