Спробуйте приготувати перець за сербським рецептом. Він виходить таким смачним та ніжним.
Консервацію можна додавати в інші страви. Ваші родичі та друзі будуть задоволеними
Інгредієнти:
- Перець солодкий, великий – 5 шт.;
 - Часник – 3 зубки;
 - Сіль кухонна – 15 гр.;
 - Цукор – за смаком;
 - Олія без запаху – 40 мл.;
 - Оцет яблучний – 10 мл.;
 - Перець горошком – 3 шт.;
 - Базилік – 1 гілочка
 
Як зробити:
- Чисті перці викладіть на деко та випікайте пів години, при температурі 200 градусів.
 - Коли перці гарячі, зніміть шкірку та приберіть насіння.
 - Сік, що утворився злийте у посуд.
 - Перець наріжте невеликими шматочками.
 - Наріжте очищений часник тонкими слайсами.
 - Розкладіть у простерилізовану банку пошарово інгредієнти. Спочатку перець, потім часник та базилік.
 - Змішайте сік перцю, олію, оцет та спеції. Суміш потрібно закип’ятити та налити у банки.
 - Після закрийте пластмасовими кришками та поставте у холодильну камеру на 7 годин.
 
Щоб салат простояв довше, додайте більше оцту.
Смачного!