4 Серпня, 2025
Цей рецепт має спробувати кожен: ввечері готую, а вранці вже їмо – дуже смачно і просто.

Цей рецепт має спробувати кожен: ввечері готую, а вранці вже їмо – дуже смачно і просто.

Інгредієнти:
На дві банки об’ємом 0,5 літра кожна:

  1. Червона цибуля – 3 шт.
  2. Солодкий перець – 3 шт.
  3. Свіжий кріп.
  4. Часник – 6 зубчиків.
  5. Гострий стручкової перець – 1 шт.
  6. Олія – 4 ст. л.
    Для маринаду:
  7. Вода – 1 літр.
  8. Цукор – 2 ст. л.
  9. Сіль – 1 ст. л.
  10. Лавровий лист – 4 шт.
  11. Коріандр – 1/2 ч. л.
  12. Перець горошком – 1/2 ч. л.
  13. Мед – 1/2 ч. л.
  14. Оцет 9% – 50 мл.
    Приготування:
  15. У каструлю наливаємо один літр води, додаємо цукор, сіль, лавровий лист, коріандр, перець горошком, мед, 9% оцет, все перемішуємо, доводимо до кипіння і остуджуємо.
  16. Беремо дві банки об’ємом 0,5 літра кожна і викладаємо в них шарами червону цибулю нарізану півкільцями, солодкий болгарський перець нарізаний тонкою соломкою, нарізаний свіжий кріп, часник нарізаний пластинами і дрібно нарізаний гострий стручкової перець.
  17. Наливаємо в кожну банку по дві столових ложки олії, підготовленим маринадом, закриваємо кришками і прибираємо в холодильник на 12 годин.
  18. Через дванадцять годин закуска готова, її можна подавати до столу.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *