Інгредієнти:
На дві банки об’ємом 0,5 літра кожна:
- Червона цибуля – 3 шт.
 - Солодкий перець – 3 шт.
 - Свіжий кріп.
 - Часник – 6 зубчиків.
 - Гострий стручкової перець – 1 шт.
 - Олія – 4 ст. л.
Для маринаду: - Вода – 1 літр.
 - Цукор – 2 ст. л.
 - Сіль – 1 ст. л.
 - Лавровий лист – 4 шт.
 - Коріандр – 1/2 ч. л.
 - Перець горошком – 1/2 ч. л.
 - Мед – 1/2 ч. л.
 - Оцет 9% – 50 мл.
Приготування: - У каструлю наливаємо один літр води, додаємо цукор, сіль, лавровий лист, коріандр, перець горошком, мед, 9% оцет, все перемішуємо, доводимо до кипіння і остуджуємо.
 - Беремо дві банки об’ємом 0,5 літра кожна і викладаємо в них шарами червону цибулю нарізану півкільцями, солодкий болгарський перець нарізаний тонкою соломкою, нарізаний свіжий кріп, часник нарізаний пластинами і дрібно нарізаний гострий стручкової перець.
 - Наливаємо в кожну банку по дві столових ложки олії, підготовленим маринадом, закриваємо кришками і прибираємо в холодильник на 12 годин.
 - Через дванадцять годин закуска готова, її можна подавати до столу.
 
Смачного!