Зимовими вечорами відкрийте баночку салату, приготовленим за цим рецептом. У салаті зберігаються всі вітаміни та аромат літніх овочів. Швидше записуйте рецепт.
Вам необхідно:
Свіжа морква – 800 грам;
Цибуля – 0,5 кг.;
Болгарський перець – 1000 г;
Капуста – 1200 г;
Томати – 1000 грам;
Перець чорний – 6 горошин;
Олія – 15 мл.;
Сіль – 45 грам;
Цукор – 240 грам;
Оцет – 120 мл;
Окріп – 500 мл.
Як приготувати:
Наріжте овочі квадратиками.
У банки покладіть перець.
Укладайте в банки салат шарами – морква, цибуля, перець, капуста та томати.
Приготуйте маринад, проваріть воду із спеціями близько 5 хвилин. Після вилийте маринад у банки, додайте в кожну банку по столовій ложці олії.
Простерилізуйте салат 25 хвилин і закрийте кришками.
Смачного.
Успіхів!