Приготуйте сало в часниковому маринаді, який вразить усіх наповал. Така закуска дуже швидко розлітатиметься зі столу.
Що необхідно:
Сало – 0,4 кг;
Сіль велика – 120 гр.;
Гірчиця у зернах – 1 ч.л.;
Листя лавра – кілька штук;
Перець чорний – 5 горошин;
Перець запашний – 3 горошини;
Вода чиста – 0,7 л;
Часнику – 4 шт.
Як приготувати:
Налийте в каструлю воду, додайте спеції та проваріть 5 хвилин.
Коли маринад трохи охолоне, додайте|добавляйте| подрібнений часник.
Наріжте сало шматочками і покладіть у стерильну банку.
Залийте сало холодним маринадом.
Закрийте банки кришками і відправте маринуватися три доби.
Після сало потрібно дістати з маринаду та відправити до морозильної камери.
Бажаємо удачі!