17 Серпня, 2025
Замішую цибульне тісто і ріжу його ножицями. Таку закуску готую кожні вихідні

Замішую цибульне тісто і ріжу його ножицями. Таку закуску готую кожні вихідні

Багато хто з нас любить їсти смачні закуски під час перегляду фільмів. Щоб зробити вечір ще приємнішим, пропонуємо самостійно приготувати оригінальну закуску з цибульним смаком, яка полюбиться вам більше, ніж покупні чіпси. Закуска готується елементарно, і особливо заслуговує на увагу її незвичайний спосіб приготування. Інформує Майстерня ідей.

Ось що нам знадобиться:
часник – 5 зубчиків;
цибуля-шалот – 15 головок;
кокосове молоко – 50-65 мл;
борошно – 500 гр;
яйце – 1 шт;
масло – 30 мл;
маргарин – 1 ст.л;
листя селери – за смаком;
перець – 1 ч. л.;
цукор – 1 ч.л;
сухий бульйон – 2 ч. л.;
олія для фритюру.
Покроковий рецепт приготування страви:

Для приготування тіста подрібніть за допомогою блендера часник, цибулю-шалот і додайте до них кокосове молоко. До просіяного борошна додайте подрібнені щойно цибулю і часник, яйце, масло і маргарин, зелень селери та всі спеції.

Добре перемішайте інгредієнти та замісіть щільне однорідне тісто, яке не прилипає до рук.

Використовуючи гострі ножиці, наріжте тісто на маленькі шматочки.

Обсмажуйте шматочки тіста у фритюрі до золотистого стану.

Після остигання закуску можна перекласти в банки для подальшого зберігання. Обсмажені шматочки тіста виходять дуже хрусткими і мають яскраво виражений смак цибулі. Це чудова альтернатива покупним закускам

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *