17 Серпня, 2025
Смачненькі мариновані помідори половинками з м’ятою! Без Стерилізації! Пальчики оближеш!

Смачненькі мариновані помідори половинками з м’ятою! Без Стерилізації! Пальчики оближеш!

ЗА 10 ХВИЛИН!

Ароматні ПОМІДОРИ на ЗИМУ! Без Стерилізації! Пальчики оближеш! помідори на зиму

Складники:
Помідори.
Цибуля.
Гострий перець.
М’ята.
 Чорний перець.
 Цукор – 2 ст. л.
Сіль (велика) – 1.5 ст. л.
 Оцет (70%) – 1 ст. л.
Окріп.
розмір баночки – 1 л.

Нарізаємо помідори на половинки, цибулю кільцями, гострий перець шматочками, м’яту шинкуємо ножем.
На дно сухої баночки викладаємо чорний перець горошком і гострий перчик.
Далі викладаємо помідори, цибулю і м’яту.
Заливаємо окропом і гакриваємо кришками, залишаємо на 10 хвилин.
Потім воду з банок зливаємо у каструлю додаємо цукор і сіль. Доводимо до кипіння, виключаємо, додаємо оцет, перемішуємо і заливаємо маринадом наші помідори.
Закутуємо пледом до повного остигання!

Кришки банок повинні бути щільно закриті! Повітря не повинно потрапити всередину!

Умови зберігання повинні бути правильними.

У спекотному кліматі більшість будинків (у землі) є прохолодні підвали. Ми тримаємо його там. Недотримання цих інструкцій може призвести до пошкодження виробу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *