ЗА 10 ХВИЛИН!
Ароматні ПОМІДОРИ на ЗИМУ! Без Стерилізації! Пальчики оближеш! помідори на зиму
Складники:
Помідори.
Цибуля.
Гострий перець.
М’ята.
Чорний перець.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль (велика) – 1.5 ст. л.
Оцет (70%) – 1 ст. л.
Окріп.
розмір баночки – 1 л.
Нарізаємо помідори на половинки, цибулю кільцями, гострий перець шматочками, м’яту шинкуємо ножем.
На дно сухої баночки викладаємо чорний перець горошком і гострий перчик.
Далі викладаємо помідори, цибулю і м’яту.
Заливаємо окропом і гакриваємо кришками, залишаємо на 10 хвилин.
Потім воду з банок зливаємо у каструлю додаємо цукор і сіль. Доводимо до кипіння, виключаємо, додаємо оцет, перемішуємо і заливаємо маринадом наші помідори.
Закутуємо пледом до повного остигання!
Кришки банок повинні бути щільно закриті! Повітря не повинно потрапити всередину!
Умови зберігання повинні бути правильними.
У спекотному кліматі більшість будинків (у землі) є прохолодні підвали. Ми тримаємо його там. Недотримання цих інструкцій може призвести до пошкодження виробу.