17 Серпня, 2025
Рецептів запіканок з кабачків багато, але ця підкорила мене. Вона така ніжна і смачна, що з’їли в одну мить.

Рецептів запіканок з кабачків багато, але ця підкорила мене. Вона така ніжна і смачна, що з’їли в одну мить.

Наважуся сказати — вона найкраща з запіканок, які я готувала!

Необхідні продукти:

  • кабачки — 700 г;
  • часник — 3 зубчики;
  • кріп — 70 г;
  • яйця — 2-3 шт;
  • фарш курячий — 500 г;
  • цибуля — 2 шт;
  • сир твердий — 100 г;
  • помідор — 150-200 г;
  • сіль і перець за смаком.

Покроковий процес приготування

Молоденькі кабачки натерти на грубій терці і посолити. Залишити на 10-15 хвилин, потім віджати.

До кабачків додати яйця, нарізану дрібно цибулю, курячий фарш, нарізаний кріп, часник, сіль і перець. Перемішати.

Викласти в форму для запікання.

Зверху викласти кружечки помідора і запекти в духовці близько однієї години при температурі 180 градусів.

Потім посипати натертим сиром і ще запекти близько 10 хвилин. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *