Наважуся сказати — вона найкраща з запіканок, які я готувала!
Необхідні продукти:
- кабачки — 700 г;
- часник — 3 зубчики;
- кріп — 70 г;
- яйця — 2-3 шт;
- фарш курячий — 500 г;
- цибуля — 2 шт;
- сир твердий — 100 г;
- помідор — 150-200 г;
- сіль і перець за смаком.
Покроковий процес приготування
Молоденькі кабачки натерти на грубій терці і посолити. Залишити на 10-15 хвилин, потім віджати.

До кабачків додати яйця, нарізану дрібно цибулю, курячий фарш, нарізаний кріп, часник, сіль і перець. Перемішати.

Викласти в форму для запікання.

Зверху викласти кружечки помідора і запекти в духовці близько однієї години при температурі 180 градусів.

Потім посипати натертим сиром і ще запекти близько 10 хвилин. Смачного!
