19 Серпня, 2025
Салат із баклажанів та печериць на зиму: готую щороку, неймовірна смакота, в нас цей салатик обожнюють всі.

Салат із баклажанів та печериць на зиму: готую щороку, неймовірна смакота, в нас цей салатик обожнюють всі.

Це неймовірно смачно, в нас таке соте довго не “живе” з’їдаємо дуже швидко, скільки б не закрила все мало і мало! Зберігайте собі рецепт і готуйте із задоволенням, Ви не пошкодуєте, сподобається всім!

Продукти:
Баклажани – 3 кг.
Печериці – 2 кг.
Перець болгарський – 1,5-2 кг.
Сіль – 5 ст. л.
Цукор – 25-30 ст. л.
Олія – 1 скл.
Оцет 9% – 1 скл.
Томатний сік – 1 л.
Часник та гострий перець за смаком.
Приготування:

Перець, баклажани і печериці миєте і нарізаєте на шматочки (як на фото нижче).

Томатний сік, сіль, цукор довести до кипіння.

Додати олію, баклажани і варити 10 хвилин.

Потім додати болгарський перець, гриби, часник і варити 30 хвилин.

За 5 хвилин до зняття з вогню додати оцет.

Після додавання оцту скуштувати і якщо треба ще трохи посолити, поцукрити і поперчити.

Розлити гарячим по стерильних банках та закатати стерильними кришечками. Ось така красива і смачна консервація виходить.

Зберігаю таку консервацію у коморі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *