Інгредієнти:
- рибні консерви 1 шт.
- яєчні білки варені 4 шт.
- плавлений сирок 100 г
- морква варена 1 шт.
- сіль, перець за смаком
- майонез 2 ст. л.
- хліб
- часник 4 зуб.
Приготування:
Рибні консерви кладу у глибоку миску, подрібнюю виделкою до однорідного стану. На терці натираю варені білки, плавлені сирки, варену моркву. Часник натираю на дрібній терці, один зубчик залишаю для хлібу. Перчу, солю за смаком, вливаю майонез та перемішую.

Порізаний шматочками хліб обсмажую на олії з обох боків до золотистості. Потім вмочую зубчики часнику у сіль і натираю шматочки з обох боків.

Готову намазку викладаю на ароматний хліб і несу до столу!