25 Серпня, 2025
Мариновані шампіньйони до шашлику: вранці кладу в банку, а в обід вже їмо – просто і смачно.

Мариновані шампіньйони до шашлику: вранці кладу в банку, а в обід вже їмо – просто і смачно.

Нарешті настала пора дач, пікніків і шашликів! Що може бути краще, ніж шашличок на природі в компанії близьких і друзів!

Інгредієнти на банку 0,85 л.:
Печериці – 600 гр.
Солодкий перець – 2 шт.
Часник – 4 зубчики
Кріп – середній пучок
Мед – 1 ч.л.
Сіль – 0,5 ч.л.
Чорний перець – 1/4 ч.л.
Оцет 9% – 20 мл.
Олія
Пробуйте, дуже смачно!

Спосіб приготування:

  1. Шампіньйони нарізаємо на пластини і обсмажуємо на сковороді до випарювання рідини.
  2. Болгарський перець ріжемо соломкою і смажимо разом з грибами до м’якості перцю.
  3. Всипаємо сіль, чорний перець, смажимо ще 1 хвилину, потім вливаємо оцет, помішуємо і прибираємо з вогню.
  4. Додаємо пластини часнику, дрібно рубаний кріп і чайну ложку меду. Ретельно перемішуємо і остуджуємо до кімнатної температури.
  5. Охололі гриби відправляємо в банку (або будь-яку іншу зручну ємність) і прибираємо маринуватися на 4 години.

Дуже просто, без складних інгредієнтів і дуже смачно! Чудова закуска до шашлику, та й взагалі, до будь-якого м’яса!

Смачного, яскравого весняного настрою і побільше сонечка! Готуйте часто, смачно і з задоволенням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *