2 Вересня, 2025
Я просто змішую печиво з молоком, ставлю в духовку і отримую шоколадний торт. Ділюся рецептом.

Я просто змішую печиво з молоком, ставлю в духовку і отримую шоколадний торт. Ділюся рецептом.

Сьогодні хочу поділиться рецептом шоколадного торта з печива. Результат мене настільки здивував, торт вийшов м’якими і таким смачним, раджу приготувати і Вам. Особливо корисний такий рецепт тим, що можна переробити печиво, яке потрібно кудись прилаштувати.

Необхідні продукти:

  • Печиво шоколадне — 350 гр.
  • Молоко — 370 мл.
  • Розпушувач — 1 пачка

Покроковий процес приготування торта

І так для приготування беремо будь-яке печиво, яке є вдома, 350 грам, я беру шоколадне печиво. Ще нам буде потрібно молоко 370 мл і пачка розпушувача.

Печиво потрібно подрібнити блендером в дрібну крихту, так щоб можна було просіяти.

Тепер до печива додаємо 1 пачку розпушувача, у мене в пачці 12 грам. Вливаємо молоко і перемішуємо, тісто готове.

Беремо форму у мене діаметр 20 см, змащуємо маслом і переливаємо тісто. Ставимо в духовку випікаємо до готовності при 180 градусах 15-20 хвилин.

Орієнтуйтеся по своїй духовці. Готовність обов’язково перевірте дерев’яною шпажкою. Виймаємо на решітку, даємо охолонути.

За бажанням зверху поливаємо шоколадом або вареним згущеним молоком наприклад. Я розтопила 100 грам молочного шоколаду з горішками з додаванням невеликої кількості вершків в мікрохвильовій печі.

Поливаємо остиглий тортик шоколадом. Шоколадний тортик готовий, він м’який і вологий всередині, тому не вимагає просочення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *