Цей чудовий салатик шукатимуть на столі! “Курочка під снігом” – не лише гарна, а й дуже апетитна страва!
Ось що нам знадобиться:
1 цибулина;
цукор, сіль, перець;
французька гірчиця;
3 картоплини середнього розміру;
1 куряче філе;
100-120 гр. твердого сиру;
4 яйця;
майонез.
Покроковий рецепт приготування страви:
Цибулину поріжте чверть-кільцями, посипте 2 ст. л. цукру та 2 ст. л. столового 9% оцту. Залийте кип’ятком, накрийте кришкою, залиште на 10-15 хвилин.
Тим часом наріжте на смужки курку, замаринуйте у суміші перців, солі та 1 ст. л. соєвого соусу. Помаринуйте 10 хвилин і обсмажте на сковороді з олією до повної готовності.
Збираємо салат. Перший шар – відварена картопля. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Далі йде 1-2 ч. л. французької гірчиці. Курка + маринована цибуля + майонез.
У відварених яєць жовтки відокремте від білків, натріть поверх салату лише жовтки. Розрівняйте з усіх боків.
Змастіть майонезом + натріть сир. Знову майонез.
Останній шар – білки відварених яєць. Можна присолити та для краси присипати чорним кунжутом.
Дуже апетитний, ситний та красивий салат на святковий стіл готовий