6 Вересня, 2025
Цей супер рецепт увійшов до мого записника давно! Дуже смачні баклажани.

Цей супер рецепт увійшов до мого записника давно! Дуже смачні баклажани.

Рецепт приготування:
– 2 кг баклажан розрізати вздовж і відварити у киплячій воді 7-9 хвилин під кришкою. Я варю по 3 штучки. Не переваріть у кашу!!!, вони потім дійдуть. Дістати та охолодити.

– 5 шт болг. перцю нарізати соломкою
– 4 середні цибулини нарізати  півкільцями (в ідеалі червона цибуля)

– 3 великі моркви на тертці (в ідеалі – на корейській)

– 2 середні голівки часнику нарізаємо тонкими слайсами (ми любимо багато часнику в цьому салаті, а ви дивіться на свій смак
– 1 гострий перчик тонко нарізати
– 1 склянка (250 мл) олії
– 2 стол ложки солі
– 4 стол ложки цукру
– 150 мл 9% оцту
Я додаю багато кінзи, якщо не любите, замініть на петрушку.
Баклажани, що остигли, нарізаємо не дрібно ~ 2× 2 см. Всі інгредієнти добре перемішуємо

і розкладаємо в чисті банки. Прибираємо в холодильник. Зберігається така закуска до 3-4 місяців

Я за осінь готую рази три цю порцію.

Друзі, добу даємо просочитися і вітамінізуємося сирими сезонними  овочами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *