Коли хочеться заготовити на зиму щось новеньке, смачне і в той же час просте в приготуванні, то цей рецепт для Вас! Інгредієнти найпростіші!
Нам знадобиться:
3 кг. моркви
0,5 кг. цибулі (можна менше)
2 стол. ложки солі
200 гр. цукру
100 гр. соняшникової олії (без запаху)
100 гр. 9% оцту
1 пачка приправи для моркви по-корейськи
2 головки часнику
Покроковий рецепт приготування:
Моркву натерти на спеціальній тертці. Цибулю дрібно порізати. Часник пропустити через часникодавилку.
З’єднати моркву, цибулю, часник, сіль, цукор, приправу, олію і оцет. Все добре перемішати і залишити на ніч настоятися. Вранці розкласти моркву разом з соком щільно по банкам.
Стерилізувати в киплячій воді 0,5 літрові банки 10 хвилин, 0,7 банки (13-15 хвилин). Потім закатати, укутати теплою ковдрою до повного охолодження. З даної порції виходить приблизно 3,5 літра! Смачного!