Дуже зручний спосіб квашення капусти! Не треба ніяких банок! Зручно квасити в невеликих об’ємах і потім зберігати. Час приготування 10 хвилин, а через 2 дні вже можна їсти!
Нам знадобиться:
Капуста білокачанна 1 кг.
Морква 1 шт.
Цукор 1 стол. ложка
Сіль 1 стол. ложка
Перець чорний горошком (за бажанням)
Покроковий рецепт приготування:
Капусту нашаткувати. Моркву почистити, потерти на середній тертці.
Скласти овочі в звичайний, чистий пакет, додати сіль, цукор і за бажанням чорний перець горошком. Пакет щільно зав’язати і гарненько перемішати всі інгредієнти.
Потім пакет прибрати в холодильник на 6 годин, після чого знову струсити. Так повторювати кілька разів, а через 2 дні капуста буде вже готова! Приємного вам апетиту!!